Digitalanpassade mötesrum, föreläsningar & kontorsplatser

Lokaler för kontor, konferens, forskning och olika typer av utställningar. Behöver du som driver verksamhet extra möteslokaler under en period så vänd dig till oss. Vi har många olika storlekar på rum och lösningar baserat på vad du behöver i form av exponeringsyta eller antal sittplatser. Investering i den senaste digitala tekniken borgar för att kommunikationen med omvärlden blir smidig.
Här finns plats för alla!

Vetenskapshuset har ambitionen att skapa en ”hubb” för företagare och därigenom bygga ett värdeskapande nätverk och en mötesplats för våra företagare och dess personal. En digital delningsplattform har utvecklats, vilket blir en form av ”intranet” för företagare där idéer, utbildningssamordning,  behov och resurser kan delas.

Målet är att skapa en kreativ mötesplats i Markaryd som attraherar kompetens, kunskap och nya innovativa affärsidéer till företag och kommunen.  Har du frågor om etablering, utbyggnad, lokaler, att starta eget eller något annat som rör näringslivet kontakta Näringslivschef John Karlsson, tel. 0433-720 65 eller john.karlsson@markaryd.se